Energieprijzen CHECK logo

Energie aanbiedingen 2017 voor Stroom en gas:

  • De aanbieding van 2017
  • Energieprijzen 85.00 tot € 110.00

Bovenstaande energie aanbiedingen zijn van vandaag de dag. De getoonde energieprijzen zijn gebaseerd op 2500 kwh stroom en 1100m3 gas (22 juni 2017).
Gebruik de energievergelijker om de goedkoopste energietarieven van stroom en gas te berekenen.

Energie Aanbiedingen Vergelijken

De Nederlandse energieleveranciers doen er alles aan om klanten te lokken. En daar moeten wij als klanten uiteraard van profiteren. Mensen vergelijken energieleveranciers vooral op de prijs en voorwaarden. Maar ook heel veel mensen zijn gevoelig voor de energie aanbiedingen 2017. En die acties en aanbiedingen zijn vaak heel aantrekkelijk voor de consument. Want zeg nou zelf, wie wil er niet een een paar maanden gratis stroom of een tablet cadeau krijgen?

De beste acties en aanbiedingen van 2017 vergelijken:

  • * 55 euro korting bij Qurrent
  • * 180 euro cashback als je klant wordt bij Oxxio
  • * 170 euro cadeaukaart als je klant wordt bij Essent
  • * 200 euro op je rekening bij Nuon

En zo kunnen we er nog veel meer opnoemen. Natuurlijk zijn deze "cadeautjes" leuk, maar let wel op wat de voorwaarden zijn. Vaak gaat het om een meerjarig contract. Wil je echt het goedkoopste uit zijn, dan kun je het beste kiezen voor NUON. De kosten per maand hebben wij uitgerekend in de kolom bovenaan de website.

Tip: Je kunt er voor kiezen om stroom en gas bij 1 leverancier af te nemen, maar dit hoeft natuurlijk niet! Je kunt ook stroom afnemen bij bedrijf A en gas bij leverancier B. Of kijk voor meer informatie op Energie-Aanbieding.nl of EnergieAanbieding.nl.

Energieleveranciers in Nederland

De energieleverancier is niet alleen het bedrijf waarvan je geregeld een rekening krijgt. Het energiebedrijf waarbij je aangesloten bent zorgt ervoor dat je elke dag weer gas en/of elektriciteit hebt. Dus zonder deze bedrijven zouden we van veel alledaagse gemakken geen gebruik kunnen maken. In Nederland kennen we veel verschillende energiebedrijven. Hieronder vind u een paar van de grootste spelers in de Nederlandse energiemarkt.

Oxxio:

Altijd groene stroom zonder daar extra voor te betalen, daar staat Oxxio voor. Klanten worden gestimuleerd om zuinig te zijn met energie om zo het klimaat te ontzien.

Nederlandse Energie Maatschappij:

Dit is momenteel de snelst groeiende leverancier van energie. Dit energiebedrijf levert energie die voor 100% gewonnen is uit waterkracht.

Electrabel:

Dit is de grootste energieproducent van Nederland. Een heel betrouwbaar energiebedrijf dat onderdeel is van GDF SUEZ Energie Nederland.

Energiedirect.nl:

De grootste online energieleverancier is Energiedirect.nl. De goedkope stroom en gas word aan u geleverd via bestaande infrastructuren.

NUON:

Dit energiebedrijf doet meer dan alleen energie leveren. Ze geven oplossingen en advies voor het tegengaan van energieverspilling en verwarming.

Essent:

In Nederland is dit de grootste producent van groene stroom. Een scherpe en eerlijke prijs is naast een goede service heel belangrijk voor dit energiebedrijf.